srb
eng
O hotelu
Hotel "Jezero" – Borsko jezero
Upit i rezervacije - 030/482-940
 • O hotelu

  Hotel „Jezero“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na preko 14.000 m2. Nalazi se kraj Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, a 250 od Beograda, na 438m nadmorske visine.

  Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.

  Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitnes – sve to ćete naći u hotelu „Jezero“.

  Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.


  Прикажи већу мапу

  Kako doći do nas: Ukoliko ne dolazite iz istočne Srbije, preporučujemo put preko Paraćina. Sa auto-puta se kod Paraćina odvajate ka Boru, a neposredno pre Bora, skreće se za Brestovačku Banju, nakon čega se putem dolazi do Borskog jezera.

   

   

  Dobitnik tri zlatne medalje za brojne sadržaje sportsko-rekreativnog tipa, visok kvalitet ukupne gastronomske ponude i visok kvalitet apartmanskog smeštaja, dve zlatne medalje za ambijentalno uređenje enterijera i eksterijera i za ambijent i kvalitet usluge etno-restorana „Jezerce“, kao i pehar Novosadskog sajma 2017. za kvalitetnu i bogatu ugostiteljsko-hotelijersku uslugu